Email:sales8@sunnysamsolar.com Схензхен Суннисам Тецхнологи Цо, Лтд

Схензхен Суннисам Тецхнологи Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Схензхен Суннисам Тецхнологи Цо, Лтд

Додај: 5Ф, зграда, Фувеи први индустријски парк, Фувеи, Фуионг, Бао'ан Дистрикта, Шенжен, Кина

Веб: хттп://ввв.суннисамсолар.цом

Маде-ин-Цхина.цом

Контакт особа: Мариа Ву

Тел: 0086-755-33128122

вхатсапп / вецхат / Мобиле: 0086-15014803762

Скипе: суннисамсолар02

Е-маил: салес2@суннисамсолар.цом

Контакт особа: Сам

Тел: 0086-755-33128122

вхатсапп / вецхат / Мобиле: 0086-13670016008

Контакт особа: Нора Лиу

Тел: 0086-755-33128122

вхатсапп / вецхат / Мобиле: 0086-18682277550

Скипе: суннисамсолар01

Е-маил: салес@суннисамсолар.цом

Контакт особа: Алина Цхен

Тел: 0086-755-33128122

вхатсапп / вецхат / Мобиле: 0086-13713665325

Скипе: суннисамсолар06

Е-маил: салес6@суннисамсолар.цом

Фотоволтаични нови договор Неповратна нова предузећа у циклусу требају изградити основне надлежности

Годишњи СНЕЦ догађај је управо завршио. ПВ компаније се радују другој половини године на неочекиван начин. Дана 31. маја 2018. године, три министарства и комисије Националне комисије за развој и реформу, Министарства финансија и Управа за енергетику су заједнички издале "Око 2018. године. Обавештење о питањима која се односе на производњу фотонапонске енергије су резимиране на сљедећи начин:


У 2018. години неће бити уређене никакве обичне електране које захтевају државне субвенције. У 2018. години дистрибуирани фотонапонски развојни планови имају скалу од 10 милиона киловата. Нова уводна тарифа фотоволтаичне електране на мрежи била је једнако смањена за 0,05 јуана; за дистрибуирани пројекат "спонтане самоуправе и вишка приступа моћи", стандард субвенције је смањен за 0,05 јуана на 0,32 јуана (укључујући порез) за киловат-сат.


Генерално, фотоволтаична производња електричне енергије треба да контролише износ и смањи субвенције. Нови уговор није био изненађен што је убрзао у индустрији фотонапонске индустрије. Прво, били су стручњаци из области индустрије који су први пут испитивали текст. 2. јуни. Ванг Сицхенг, замјеник директора Фотоволтаичког одбора Друштва обновљивих извора енергије у Кини, послао је писмо Фотоволтаичном комитету, наводећи да ће "фотонапонско прилагођавање Нев Деал-а" довести до колапса фотонапонске индустрије производње, са губицима преко 1 трилиона РМБ, а наплаћено је 2,5 милиона запослених.


ОФвеек Индустријски истраживачки институт сматра да иако све стране у фотоволтаичкој индустрији активно реагују на могућност тражења политичког пуфера, али од увођења "531 Нев Деал", времена и начина гледања, регулаторни ниво фотонапонска индустрија "слам кочница" Метода руковања није стил "тражећи мишљење", већ последња реч. Неки детаљи (као што су дистрибуирани фотонапонски 10ГВ индикатори, проценат специфичних врста инсталација) могу затражити увођење детаљних докумената, али из великог правца, имплементација и имплементација ове нове фотоволтаичне политике моћи је неповратна.


Гледајући развој кинеске фотонапонске индустрије, од почетних два краја, тешко је преживјети у пукотинама, постепено отвореним на домаћем тржишту, увођењем бенчмаркинг цијена како би се постепено побољшао, кинеска фотонапонска индустрија, било да се ради о производњи или апликација, су заузети водећи положај индустрије у кратком временском периоду. Неоспорно је да су многе ПВ компаније, посебно приватна предузећа, оствариле изузетан допринос. Стога, када регулатори третирају ову индустрију на такав начин, компаније имају разлога да се осећају фрустрираним. У овом тренутку чвор, фотонапонске компаније могу да се ослоне на аргументе за одбрану сопствених легитимних права и интереса.


Са друге стране, крајњи смер фотонапонске индустрије је директно натјецање са традиционалним изворима енергије. Искуство развијених земаља као што су Немачка, Сједињене Државе и Јапан није изузетак. Са кинеском фотонапонском индустријом тренутно су "врући" тржишни услови, регулаторне власти унапријед разбијена хладна вода такође није лоша ствар.


Све у свему, сматрамо да без обзира који део компаније, са стратешке перспективе, у новом циклусу "неповратних" ера, компаније би требало да почну из сопствених околности и да изграде конкурентност. У прошлости, било која врста предузећа могла би прелазити границу и расподијелити велику скалу у низводним апликацијама. Доба ослањања на субвенције за одржавање високих профита никада се неће вратити.


Цопиригхт © Схензхен Суннисам Тецхнологи Цо., Лтд. Сва права задржана.
QR Code